Natació2a jornada benjamina a Sitges

26/11/2018by admin

El passat dissabte 24 de novembre, l’equip benjamí del club natació Igualada format per en Jan Puig, la Laia Carné, la Martina Llorach, la Valeria Calderón, i l’Irene Sánchez va disputar la 2a jornada de lliga.

En aquesta ocasió, els igualadins es van desplaçar a la piscina del club natació Sitges, que juntament amb els locals, la competició va comptar amb la presència del Club Natació Vilafranca, Club Natació Sant Sadurní i el Club Natació Piera.

Va ser una jornada de nervis, ja que primer els tocava nedar els 100 metres esquena, prova que va anar força bé, però encara quedava nedar, per primer cop els del any 2008, uns 100 metres papallona i els de 2009, 50 metres papallona. En aquesta prova es van notar els nervis, tot i que el resultat és positiu.
Un cop acabades les proves individuals les integrants de l’equip, ja més relaxades, van poder nedar el relleu de 4×50 metres lliure femení.


Després de la segona jornada queda clar que els joves del Club Natació Igualada van per bon camí i que cal seguir treballant amb les mateixes ganes que fins ara.

La propera competició serà la 3a jornada de lliga benjamina el dia 22 de desembre a la piscina de les Comes.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.