Natació7a Jornada de lliga Aleví a Les Comes

24/04/2018

Aquest passat dissabte 21 d’abril l’equip aleví del Club Natació Igualada va nedar la 7ª jornada de lliga a la piscina de Les Comes. Els clubs participants van ser el C.N. Prat de Llobregat, C.N. Esplugues, C.N. Sant Boi i el C.N. Igualada.

Nedadors alevins de l’Igualada

Per part del CNI, van participar: la Marta Mateos, la Jessica Rodriguez , la Jana Carrero, la Martina Oliva, la Julia Monclús, el Diego Perdomo, el Mikel Perez, el Miquel Gil i l’Aitor Bustos.

Van nedar els 1500m masculins i els 800m femenins, a més a més dels 100m lliures i els relleus de 4×100 estils. Les noies van nedar per primera vegada la prova dels 800m acabant amb molt bones sensacions, però tocarà seguir millorant. Les proves dels 1500m i 100m lliures també van anar molt bé, baixant marques en els 100 lliures. Les proves de relleus van estar molt disputades, sobretot les masculines.

Felicitats a tots i seguir progressant dia a dia.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.