NatacióArrenca la temporada 2017-18 del Club Natació Igualada

08/10/2017

Aquest dissabte dia 7 d’Octubre pel matí, es va disputar la primera jornada de fons i estils en categoria Infantil-Junior marcada per la FCN. La competició va tenir lloc a les instal·lacions del Club Natació Terrassa i van participar el Club Atlètic Barceloneta, Unió Esportiva Horta, Club Natació Minorisa, Club Natació Igualada i l’amfitrió CN Terrassa. Les proves que es van nedar van ser els 1500m lliures i a els 400m estils.

A la tarda va tenir lloc la 1a jornada de Lliga Alevina a la piscina de Les Comes. El nostre equip aleví va tenir l’oportunitat de competir davant del CN Sant Sadurní, CN Vilafranca, CN Sitges, CN Cornellà, CN Molins de Rei, CN Martorell. Les proves van ser els 200m estils, els 100m esquena i a els Relleus 4x50m lliures.

Els resultats en general van ser els esperats en un inici de temporada. Aquesta jornada marca l’inici i serveix de base perquè els nostres esportistes vagin aconseguint els seus objectius en aquesta nova temporada.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.