PatrocinadorsAsador Mesón el Abuelo, nou patrocinador or del club

26/11/2018by admin

El Club Natació Igualada i l’Asador Mesón el Abuelo han arribat a un acord pel qual el restaurant igualadí patrocinarà al club en qualitat de patrocinador d’or durant aquesta temporada, podent ampliar-se l’acord en futures ocasions. El conveni de col·laboració ha estat signat al mateix restaurant. Ha comptat amb la presència del president del club, David Ramis, i de l’administrador del restaurant, Fernando García.

L’acord contempla una aportació econòmica del restaurant en concepte d’esponsorització i patrocini. Entre altres contraprestacions, el conveni preveu la presència del logotip de l’Asador Mesón el Abuelo a la piscina de Les Comes, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara presència en la pàgina web i les diferents xarxes socials del club.

Gastronomia tradicional a Igualada

L’Abuelo és un asador a Igualada que promou la gastronomia tradicional elaborada amb matèries primeres de primera qualitat. Aquest negoci familiar, és popular des de la seva obertura l’any 1981, per elaborar més de 40 varietats diferents de truites.

El 2 de gener 1981 va obrir les seves portes el Mesón el Abuelo, un negoci familiar i acollidor que ha arribat a complir més de 35 anys. Situat a Igualada, des de sempre ha estat conegut per la seva especialitat en truites amb més de 40 varietats diferents, més tard es va sumar la carn a la brasa feta davant de tots els clients per no enganyar a ningú, destacant La Mitjana (costellam) Gallega a la pedra. Actualment amb el seu forn de llenya delecten comensals d’Igualada i comarca amb el Porc Rostit amb la Marca de Qualitat de Segòvia i el lletó amb la Indicació Geogràfica Protegida de Castella i Lleó, fet a la llenya.

Des de 2011 pertanyem a l’Associació de Rostidors de Lletó de Castella i Lleó i el novembre de 2012 va ser l’establiment guardonat amb el Premi Nacional de Gastronomia Plat d’Or 2012 per la trajectòria al llarg dels anys. Des de finals de 2012 pertanyem a la Chaine de Rôtisseurs com a restaurant i el seu Mestre a la graella va rebre a finals de 2013 la medalla al Maitre Rôtisseurs per part d’aquesta associació.

Així mateix, estan inclosos a la prestigiosa Guia Repsol des de l’any 2013 com a restaurant recomanat.

Per degustar un bon Rostit cal reservar amb 4 hores d’antelació. El cap de cuina és la Cecilia Martos Folgat i dirigeix la sala en Fernando García Martos. El menjador és d’estil rústic,  i consta de dos salons a la planta baixa un per 28 comensals i un altre per 90 i dos salons al primer pis per 30 i 55 comensals. El celler té unes setanta referències i està sota càrrec d’Ana Isabel López González.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.