PatrocinadorsASSISTENCIAL ANOIA, NOU PATROCINADOR OR DEL CLUB

28/03/2019by admin

El Club Natació Igualada i Assistencial Anoia han arribat a un acord pel qual el centre mèdic patrocinarà al club en qualitat de patrocinador d’or durant aquesta temporada, podent ampliar-se l’acord en futures ocasions. El conveni de col·laboració ha estat signat al centre mèdic de l’Avinguda Països Catalans a Igualada. Ha comptat amb la presència del president del club, David Ramis, i del gerent de l’empresa, Jordi Homs.

L’acord contempla un descompte pels esportistes del club a l’hora de realitzar les revisions mèdiques als seus centres i una aportació econòmica del centre mèdic en concepte d’esponsorització i patrocini. Entre altres contraprestacions, el conveni preveu la presència del logotip d’Assistencial Anoia a la piscina de Les Comes, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara presència en la pàgina web i les diferents xarxes socials del club.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 centres mèdics per a donar una resposta ràpida i especialitzada a través d’un ampli quadre de professionals

L’any 1995, un metge i un grup d’empresaris igualadins varen crear la societat Assistencial Anoia S.A. Obrien el primer centre a la Rambla de Sant Ferran, que en poc temps s’amplia. L’inquietud i la preocupació per poder donar una resposta ràpida i especialitzada als treballadors i les persones de l’Anoia en l’atenció sanitària tant d’urgències laborals com privada, foren les motivacions principals.

El quadre mèdic es guanya ràpidament un prestigi  a la ciutat i la comarca gràcies a la seva eficiència, qualitat i rapidesa en la tasca ja sigui en l’àmbit laboral d’accidents, com en la medicina privada. No cal mencionar l’èxit assolit en l’apartat de revisions mèdiques per al permís de conduir com de les esportives i certificats; essent capdavanters a la comarca en poc temps. Prova d’això, l’any 2005, es fa la primera expansió obrint el centre mèdic de Piera amb la mateixa filosofia empresarial.

L’any 2008, la demanda creixent de serveis culmina amb l’obertura del centre de Les Comes, al polígon industrial d’Igualada. Unes instal·lacions modèliques, on s’hi alberguen aparells d’última tecnologia, l’espai de fisioteràpia i rehabilitació més ampli de la comarca i l’equip humà de metges, infermers, radiòlegs i auxiliars que formen l’equip i que són el millor valor de l’empresa.

Gràcies a les mencions anteriors són capaços d’oferir una de les millors atencions mèdiques i quirúrgiques tant en l’àmbit laboral com en la medicina privada, tot disposant d’un quadre d’especialistes concertats amb totes les mútues privades i laborals.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.