ExcursionismeBon final de la Copa Catalana de Curses Verticals

30/10/2018

El diumenge 21 d’Octubre es va celebrar la Vertikalm, la darrera prova de la Copa Catalana de Curses Verticals al petit poble de Sant Privat d’en Bas. La prova de 5,2 quilòmetres i 975 metres de desnivell positiu puja fins al cim del Puigsacalm.

El més ràpid en la categoria masculina va ser en Marc Traserra amb un temps de 42 minuts i 37 segons i la primera dona classificada va ser l’Ingrid Ruiz amb un temps 52 minuts i 26 segons. Pel Club Natació Igualada hi van participar com a caminador el Jordi Gassó amb un temps d’1 hora i 37 minuts i com a corredor el Josep M. Moreno que va fer un temps de 57 minuts i 53 segons, assolint la quarta posició de la seva categoria.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.