NatacióBon inici de l’equip benjamí del CNI

01/11/2017

Dissabte passat dia 28 d’octubre, es va disputar la primera jornada de lliga benjamí marcada per la FCN. La competició va tenir lloc a la piscina de Les Comes, on van participar el C.N. Vallirana, el C.N. Viladecans i el C.N. Igualada.

L’equip benjamí del CNI va ser: Guiu Egea, Albert Cano, Ariadna Navarro, Jan Navarro, Pavel Odainic, Joan Enrich, Jan Jardí, Nadia Benito, Itziar Valenzuela,Laia Carné, Martina Llorach i Olivia Guzowska.

Les proves disputades van ser els 100m. lliures i els 50m. braça per als nedadors/es nascuts el 2008 i els 100m. lliures i els 100m. braça per als nedadors/es nascuts el 2007. També es va nedar la prova de 4x50m esquena, formada per nedadors/es de les dues edats.

Els resultats van ser bons, els benjamins del CNI van fer un bon paper en l’inici de la temporada. Ànims per seguir entrenant amb il·lusió i millorant dia a dia.

 

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.