NatacióBons resultats al Campionat de Catalunya d’Hivern Aleví

26/02/2018

Des del 23 al 25 de febrer s’ha celebrat a la piscina del CN Minorisa (Manresa) el Campionat de Catalunya d’Hivern Aleví. L’equip del Club Natació Igualada ha estat format per: la Jessica Rodríguez, la Noa Oterol’ Aitor Bustos, el Miquel Gil, el Diego Perdomo, el Mikel Pérez, el Carlos González, la Júlia Monclús i la Martina Oliva que han participat en els relleus femenins.

Nedadors de l’equip aleví de natació.

Cal destacar la 7a posició i diploma aconseguit per en Diego Perdomo als 100 m esquena (1:12:44).
Ha estat un campionat on tots els nedadors han rebaixat les seves marques personals substancialment.

També destacar els 21″ que l’Aitor Bustos ha rebaixat de la seva marca en els 200 m braça. El relleu de 4×100 lliures masculí, on s’han rebaixat 20″ del temps i 22 al relleu de 4×100 estils.

Des del Club volem felicitar als nostres nedadors pels resultats obtinguts i per la bona imatge que han donat com a club. Al final de la competició s’ha aconseguit la 28a posició de la classificació general.

Animar-los a seguir entrenant amb dedicació i ganes per anar aconseguint els seus objectius. La propera cita important seran els campionats de Catalunya d’estiu a finals del mes de juny.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.