NatacióBons resultats al Campionat de Catalunya d’Hivern Junior i Absolut

31/01/2018by admin

El CN Igualada ha participat aquest cap de setmana, des del 26 al 28 de febrer, al Campionat de Catalunya OPEN de Natació Absolut i Junior – Trofeu Ciutat de Terrassa, celebrat a la mateixa ciutat de Terrassa.

Els nostres nedadors del CNI

L’equip junior del CNI format per: la Laura, la Judit, el Marçal, l’Àlex, el Xavi, el Nil i el Jaume, acompanyats per la Janna i l’Andreu que competien com absoluts, han realitzat una molt bona competició que ha donat com ha resultat una mereixedora 8a posició de la general.

El resultat final ha estat de 12 medalles aconseguides individualment, a més a més de la medalla d’or aconseguida en els relleus de 4×100 estils de l’equip masculí. Aquesta competició ha servit de test de cara el pròxim campionat d’Espanya que se celebrarà a Màlaga a mitjans d’Abril.

Podeu consultar els resultats de cada esportista en el següent pdf:

resultados cchivern-junior

Ara toca seguir entrenant fort i amb ganes per aconseguir els objectius proposats per cada nedador.

Som-hi CNI!!!


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
El CNI participa a la 21a Marxa del Terme

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Partit intens pel waterpolo Igualada
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.