NatacióBONS RESULTATS DELS ALEVINS DEL CN IGUALADA A HORTA

El passat dissabte 23 de novembre, l’equip aleví del CNI es va desplaçar fins al barri d’Horta per competir en la tercera jornada de lliga aleví, en una tarda on les proves que es disputaren foren els 200m estils, els 200m lliures, els 50m papallona i els relleus masculins de 6x50m lliures i els 4x50m lliures femenins.
A part del club igualadí, i del club amfitrió, la UE Horta, també hi participà el CN Montjuïc, en una competició molt frenètica i ràpida on els nedadors hagueren de nedar fins a 4 proves en poc més de una hora, sense pràcticament descans entre proves, fet que dificultà força la realització de marques personals. Malgrat això els resultats dels joves nedadors del CNI foren molt bons, aconseguint-se nombroses marques personals al llarg de la sessió.
D’entre tots els nedadors cal ressaltar les actuacions de Jan Jardí, Guiu Egea, Oriol Alonso i Isaac Carmona, rebaixant molt les seves marques i aconseguint grans registres en totes les proves, així com les joves nedadores Laia Carné i Martina Llorach, que cada cop es mostren més adaptades a la categoria aleví, rebaixant progressivament les seves marques personals.
La propera competició de l’equip aleví del CNI no serà fins al proper més de gener, en plenes festes nadalenques amb la celebració a les instal•lacions del CN Barcelona el Trofeu del Nedador Complert amb la participació dels 80 millors nedadores i nedadores de cada categoria.

 

 

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.