ExcursionismeUncategorizedC.N.I PARTICIPA A LES CURSES DE LA TALAIA I S.COLOMA QUERALT

28/04/2019

     Aquest diumenge 28 d’abril han pres part a les curses de Santa Coloma de Queralt i La Talaia de Vilanova i la Geltrú els integrants de la secció de running del Club Natació Igualada, Toni Figueras juntament amb Daniel Pelejà de la secció de waterpolo, en Samuel Benito i en Josep Pujol (Pipo).

     Els primers van competir a la cursa de 17,5 km. a Santa Coloma de Queralt, corrent gaudint de bona temperatura i amb un desnivell força suau.
A la Cursa de la Talaia a Vilanova i la Geltrú van participar en Samuel Benito amb la distància de 13 km i la seva filla Nadia, integrant de la secció de natació del club, que va participar en la cursa infantil, i el Pipo que va córrer la de 25 km. amb un desnivell de 1.180 metres i amb uns 10 primers quilòmetres amb molta pista; després van venir els esperats corriols, trialeres i baixades tècniques. El Pipo va quedar en 25a posició de la general i 10è de la categoria sènior, amb un temps de 2 h 50′ 29″.

La propera cursa en que participaran el nostres esportistes serà la de la TUGA, el dia 1 de maig a Castellolí.

                                                      

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.