ExcursionismeCap de setmana de competicions per a l’excursionisme del CNI

09/04/2018

El Club Natació Igualada a la Vertical del Sobrepuny

Aquest cap de setmana es va celebrar la VI edició de la Vertical Sobrepuny. Amb una mica més de 3,5 km i quasi 800 m de desnivell positiu, s’arriba al cim del Sobrepuny, un dels miradors més espectaculars de la comarca del Berguedà. La prova la van liderar, l’Isaac Barti amb 33:31 i la Claudia Sabata 39:34. El corredor del CNI (secció d’excursionisme) Josep Ma. Moreno va participar amb un temps de 41 minuts 55 segons, quedant a la 23a posició general i obtenint un bon lloc dins la seva categoria, segon de màsters. La pròxima cita amb el món de les verticals serà al maig a la Vertical Quiri (Noves de Segre).

Josep Mª Moreno, el corredor del CNI

El Club Natació Igualada a la Marató de Roma

El diumenge 8 d’abril va tingué lloc la Marató de Roma. El corredor del Club Natació Igualada, Albert Bascompte va participar en aquesta marató força dura amb un parell de desnivells i el terra empedrat, suportant uns 25 graus de temperatura que l’han fet ser molt calorosa.
L’Albert ha fet la primera meitat força bé, però la segona li ha resultat molt costosa. Ha acabat amb un temps de 3 h 47′ 27″, felicitar-lo per aquesta fita no gens fàcil de la que pot estar molt content. A seguir endavant.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.