NatacióCap de setmana de competicions per al CNI

12/02/2018

Dissabte dia 10 de febrer, va ser dia de competicions per al Club Natació Igualada. Els alevins van desplaçar-se fins a Martorell per participar en la 5a jornada de lliga i trofeu absolut del CN. Martorell. Els equips participants van ser: el CN. Sant Just Desvern, el Júpiter Sant Martí, el CN. Viladecans, a més a més del CN. Igualada i l’amfitrió, el CN. Martorell.

Nedadores i nedadors de l’equip aleví.

Una jornada de competició on es van nedar les proves de 200m papallona i 200m braça. Per alguns era la primera vegada que nedaven una prova tan dura com són els 200m papallona. Aquest fet va propiciar una mica de nervis que van desaparèixer en el moment de llençar-se a l’aigua. Els resultats van ser bastant bons, amb rebaixa de marques personals.

D’altra banda, l’equip absolut es va desplaçar fins a les instal·lacions del CN. Molins de Rei per nedar la 3a jornada de lliga absoluta i la 3a jornada de lliga infantil.

Els equips d’aquesta jornada van ser: el CN. Cornellà, el CN. Viladecans, el CN. Sant Feliu, el CN.Athletic-Barceloneta, el CN.Molins de Rei i el CN. Igualada.

A la competició van disputar-se la prova dels 50mbraça i papallona, 100mlliures i papallona, 200m lliures, esquena i braça, 200m estils, 400mlliures i els relleus femenins de 4×50 estils i els masculins de 4×50 lliures.

Bona actuació de tot l’equip amb uns temps acords al moment de temporada en què estem.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.