ExcursionismeCap de setmana de competicions per l’excursionisme del CNI

04/06/2018

5 KM. GREEN RUN IGUALADA

El dissabte dia dos de juny a la tarda es va disputar la Green Run a Igualada, un soci del club de la secció d’excursionisme, en Josep Maria Torres va quedar novè de la general i va poder pujar al podi gràcies a la seva segona posició de la seva categoria, amb un temps espectacular de 19:04.

Josep Maria al centre de la imatge, amb samarreta blava de tirants.

 

VERTICAL ARRUIX SANTA FE

El dissabte també es va celebrar la X edició de la Vertical Arruix Santa Fe. L’ermita de Santa Fe, erigida sobre un penyal rocallós a 1210 metres d’altura, és un dels punts més emblemàtics d’Organyà, sortint des del centre del poble es recorren 4,3 km i 670 m de desnivell positiu. El Martí Bentanachs va ser el primer amb 28’23”, la primera dona va ser l’Imma Parrilla amb 36’27”. El corredor del C.N.I. Josep M. Moreno va fer una bona cursa entrant en la posició 43 de la general i 11a de categoria, reduint en alguns segons el seu temps de fa dos anys.

Felicitats a tots dos i animem també als altres membres de la secció a seguir competint.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.