NatacióEl Club Natació Igualada a la Copa Catalana de Clubs Absoluta

24/04/2018

El dissabte 21 d’abril el Club Natació Igualada va participar en la 1ª jornada de la Copa Catalana de Clubs Absoluta. Es va disputar a la piscina del C.E. Mediterrani i es van nedar els ¼ de final al matí i les semifinals a la tarda.

L’equip del CNI va estar format per la Janna, la Laura, l’Aina, l’Èlia, la Judit Fei, el Jaume, l’Andreu, el Marçal,el Xavi, el Nil i l’Àlex. Els nostres esportistes van nedar diferents proves, sent molt competitius.

Nedadors de l’Igualada apunt de començar la prova.

El CNI estava enquadrat en el grup 3 i va competir en la sessió matinal contra el C.N. ​​Lleida, C.N. l’Hospitalet, C.N. Terrassa, C.N. Barcelona, ​​C.N. Cornellà, C.N. Atlètic-Barceloneta i el C.N. ​​Tortosa
La sessió matinal va acabar amb el CNI en 5a posició. A la tarda va tornar a nedar en el grup 3, però aquesta vegada contra C.N. Premià, C.N. Cornella, C.N. Cervera, C.N. Vic-ETBC.N. Minorisa, A.N. Gramenet i C.N. Tortosa. En acabar la jornada el CNI va ser 2n del grup 3 empatat a punts amb el C.N. ​​Vic-ETB.

La propera jornada de Copa Catalana serà el dia 26 de maig a les instal·lacions del C.N. ​​L’Hospitalet.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.