Celebrada la 79ª Diada del Soci a les piscines del Molí Nou

El passat dissabte 15 de setembre es va celebrar la diada del soci del Club Natació Igualada a la piscina del Molí Nou. Durant tot el matí es van dur a terme una sèrie d’activitats en les quals tots els socis del club i familiars hi van poder participar.

La diada va començar amb una sessió de ioga a la gespa a càrrec de Laura Sanchez (CEM Infinit), que va permetre començar el dia de forma relaxada, seguida d’una divertida classe d’Aquazumba, amb el Marc Ferrer ( CEM Infinit). Els socis i familiars també disposaven de la piscina per poder gaudir d’un bany lliure, però molts van preferir participar en els batejos subaquàtics com experiència nova, gràcies a la col·laboració de Aqualata Sub.

A les 12h, vam poder observar una exhibició de pilota basca, C.N. Igualada vs C.N. Barcelona. Un cop va finalitzar l’exhibició, l’Alcalde Marc Castells i el President del Club Natació Igualada, David Ramis es van dirigir a tots els assistents, amb la seva valoració sobre la diada i les grans millores produïdes al club durant els darrers mesos, felicitant a tots els membres de la Junta per la seva gestió. Amb aquestes paraules, es va iniciar l’acte de reconeixement als socis de 25, 50 i 75 anys d’antiguitat al Club i se’ls va fer entrega d’uns obsequis.

Foto dels socis guardonats.

La sòcia Enriqueta Sisquella, a més, va rebre una placa acompanyada d’un ram de flors com agraïment per part del club a la seva fidelitat com a sòcia durant 75 anys. L’Enriqueta Sisquella va explicar als socis presents que anys enrere, inclús havia participat en la creació del disseny de l’escut del CNI. Per finalitzar la diada, es va dur a terme un aperitiu, per tots els assistents a l’acte.

L’Enriqueta, socia nº1 del CNI

Volem agraïr a tots els assistents la seva presència a l’acte i el suport que donen a l’entitat. Esperem que gaudissin del matí i de les diverses activitats que es van desenvolupar. Properament estaran disponibles les fotos de la diada a la pàgina.

La diada va ser possible gràcies a la col·laboració de Supermas, Duna, Ajuntament d’ IgualadaCEM Infinit, Comercial Godó S.L. i els patrocinadors d’or VeuAnoia.cat i Servisimo.es