La Veu de l’Anoia, nou patrocinador del Club Natació Igualada

El Club Natació Igualada i La Veu de l’Anoia han arribat a un acord pel qual el setmanari patrocinarà al club en qualitat de patrocinador d’or durant aquesta temporada, podent ampliar-se l’acord en futures ocasions. El conveni de col·laboració ha estat signat a les oficines de Publicacions Anoia SL. Ha comptat amb la presència del president del club, David Ramis, i la directora general de Publicacions Anoia, Pia Prat.

A través d’aquest conveni, les dues entitats refermen el seu compromís al servei de la comunitat anoienca i la seva divulgació esportiva . Aquesta signatura farà que es puguin veure tots els resultats esportius del club a la Veu de l’Anoia, la pàgina web veuanoia.cat i a les xarxes socials d’aquest mitjà. La Veu tindrà presència del seus logotips a la piscina de les comes.

Una referent en l’àmbit de la informació a l’Anoia

L’any 1982 la comarca de l’Anoia no tenia cap publicació. Amb l’objectiu de cobrir informativament la totalitat del seu territori. Igualada comptava en aquells moments amb dues publicacions periòdiques amb uns continguts quasi exclusivament locals. Davant d’aquesta realitat, i a iniciativa d’un seguit de ciutadans, s’impulsa el projecte de crear un mitjà de comunicació independent que arribi a tota la comarca defensant criteris de territorialitat.

El 3 de setembre de 1982 neix La Veu de l’Anoia, un setmanari comarcal pensat i escrit en català que arriba a tota la comarca.

Avui La Veu de l’Anoia és el periòdic d’àmbit comarcal més implantat en tota la comarca i punt de referència informativa tant en edició paper com digital i xarxes socials.

David Ramis, president del club i Pia Prat, directora general de Publicacions Anoia, SL