ClubComercial Godó, nou patrocinador oficial del Club Natació Igualada

31/07/2018

El Club Natació Igualada i Comercial Godó han arribat a un acord pel qual l’empresa de productes químics patrocinarà al club en qualitat de patrocinador oficial durant la temporada vinent, podent ampliar-se l’acord a futures temporades. El conveni de col·laboració ha estat signat, en un acte a la sala d’actes de Les Comes que ha comptat amb la presència del president del club, David Ramis, la totalitat de la junta directiva del club i del gerent de Comercial Godó, Xavier Bustos.

L’acord contempla una aportació econòmica de Comercial Godó en concepte d’esponsorització i patrocini. Entre altres contraprestacions, el conveni preveu la presència del logotip de Comercial Godó a la piscina de Les Comes, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, presència en la pàgina web i les diferents xarxes socials del club.

Una empresa amb més de 40 anys d’història.

Comercial Godó va iniciar la seva activitat l’any 1973 a Igualada, en el cor de l’activitat industrial de Catalunya, en un intent de trobar-se en tot moment prop del client per atendre i satisfer les seves necessitats.

La seva activitat es basa en la comercialització i distribució de productes químics de base i especialitats per a la indústria en general centrada, sobretot, en el tractament d’aigües, la indústria del cuir, tèxtil, alimentació, detergència, formuladors químics, agroquímics i tractament de superfícies metàl·liques, entre d’altres.

Amb més de quaranta anys d’història en el sector químic, Comercial Godó treballa en estreta col·laboració amb les principals empreses fabricants del sector, tan nacionals com internacionals, la qual cosa els permet tenir una àmplia i variada gamma de productes i serveis amb l’objectiu d’obtenir la màxima satisfacció dels seus clients.

Xavier Bustos, gerent de Comercial Godó i David Ramis, president del club.

T’AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.
La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l’informació més rellevant.