WaterpoloComiat de temporada del waterpolo Igualada

11/06/2018by admin

El passat dissabte 9 de juny a la piscina de les Comes, el Club Natació Igualada va organitzar una jornada de partits per acomiadar la temporada de waterpolo.

Jugadors de l’equip atenent a les instruccions de l’entrenador.

La jornada es va iniciar amb un partit jugat pels nens i nenes de l’escola de waterpolo on tots jugaven amb molta il·lusió i entusiasme. Seguidament es va realitzar un segon partit jugat pels nens i nenes de la categoria infantil – juvenil. Els partits eren de 4 parcials cadascun i eren arbitrats per un dels jugadors absoluts J. Martinez . Els entrenadors dels dos equips que es van crear en cadascun dels partits eren E. Noguera i R. Calaf. En finalitzar, es va fer un pica-pica amb tots els assistents a la jornada.

Jugadors de l’equip al descans.

Cal agrair l’ajuda que van oferir els jugadors absoluts per l’organització de la jornada i agrair als familiars i amics que van assistir a veure els partits i a animar als esportistes. Així com al CNI per la bona organització i el detall amb els jugadors i familiars/amics assistents.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Activitats del cap de setmana

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Final territorial benjamí
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.