WaterpoloComiat de temporada del waterpolo Igualada

11/06/2018

El passat dissabte 9 de juny a la piscina de les Comes, el Club Natació Igualada va organitzar una jornada de partits per acomiadar la temporada de waterpolo.

Jugadors de l’equip atenent a les instruccions de l’entrenador.

La jornada es va iniciar amb un partit jugat pels nens i nenes de l’escola de waterpolo on tots jugaven amb molta il·lusió i entusiasme. Seguidament es va realitzar un segon partit jugat pels nens i nenes de la categoria infantil – juvenil. Els partits eren de 4 parcials cadascun i eren arbitrats per un dels jugadors absoluts J. Martinez . Els entrenadors dels dos equips que es van crear en cadascun dels partits eren E. Noguera i R. Calaf. En finalitzar, es va fer un pica-pica amb tots els assistents a la jornada.

Jugadors de l’equip al descans.

Cal agrair l’ajuda que van oferir els jugadors absoluts per l’organització de la jornada i agrair als familiars i amics que van assistir a veure els partits i a animar als esportistes. Així com al CNI per la bona organització i el detall amb els jugadors i familiars/amics assistents.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.