WaterpoloContundent victòria del absolut A a casa del Sant Adrià

29/11/2018by admin

El passat dissabte 24 de novembre els waterpolistes de la categoria absoluta es van enfrontar al Club Waterpolo Sant Adrià amb un resultat final de 7-15.

Al primer parcial, els Aigualits van iniciar el partit amb força, posant-se davant en el marcador amb un resultat de 0 a 4. Al segon parcial l’entrenador Marc Tolosa va fer rotacions, per canviar a diferents jugadors de dins l’aigua i donar minuts als jugadors més novells. Els diversos canvis produïts no van influir en el mètode de joc. Treballant amb constància i amb pressió els igualadins van seguir amb avantatge i incrementant el nombre de gols fins a arribar a un resultat final de 7 a 15.

Els Igualadins es troben en tercera posició en la classificació general per sota del Club Natació Olot i per sobre del Club Natació Sabadell “B” .

El pròxim partit serà dissabte 1 de desembre a les 16 h contra el Club Esportiu Picornell a les Piscines Bernat Picronell de Barcelona.

Parcials: 0-4, 2-2, 2-4, 3-5

Alineació: D. Hontoria (porter), E. Noguera (5), A. Navarrete (1), J. Burgués (2), R. Calaf (2), J. Soler, L. Garcia (4), T. Mallofré (1), J. Martinez, Q. Vilarrubias, A. Boix, A. Hontoria, P. Gomez (porter) i com a entrenador Marc Tolosa.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.