WaterpoloDerrota de l’absolut davant el Sant Feliu B

22/12/2018by admin

El passat dissabte 15 de desembre els waterpolistes de la categoria absoluta masculina B del CNI van jugar envers el Club Natació Sant Feliu que és l’actual líder en la classificació general.

Al primer quart del partit, els jugadors de l’equip igualadí es va llençar a l’aigua amb les idees de treballar fent “pressing” i  intentar guanyar al líder. El primer parcial va ser molt ajustat de manera que va finalitzar amb  un 2-2 .

En el segon i tercer parcial l’equip local va treballar fent una correcta defensa de pressió contínua per evitar que l’equip de Sant Feliu tingués opció de xut. Però les diverses decisions xiulades per l’arbitratge influïen negativament en les diverses jugades. L’equip visitant anava per sobre en el marcador amb un 8-9.

Al quart i últim parcial el partit seguia influït clarament pels àrbitres. Els dos equips treballaven amb intensitat per intentar aconseguir la victòria. Finalment el partit va acabar amb un 9-11 a favor del Sant Feliu i amb una targeta vermella per a l’equip igualadí.

M. Tolosa donant indicacions als seus jugadors

Parcials : 2-2 , 2-4 , 4-3 , 1-2

Alineació CNI : D.Hontoria(porter),  E.Noguera,  A .Navarrete(2),  J.Burgues,  R.Calaf,  J.Secanell(1), I.Corral, T.Mallofré, J.Martinez, Q.Vilarrubias(1), D.Pelejà, L.García(5), P.Gómez(porter) i com a entrenador M.Tolosa.

El pròxim partit serà dissabte 22 de desembre envers el  Club Natació Sabadell B a les 15:30h a la piscina de Can Llong (Sabadell) .

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.