WaterpoloDerrota del waterpolo Igualada contra l’Olot

26/02/2018by admin

El passat dissabte 24 de febrer els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar a la piscina de les comes contra el Club Natació Olot amb un resultat final d’11-13.

Les ganes amb què es va llençar l’Igualada a la piscina en un inici, van fer que al primer quart tinguessin un resultat al marcador de 5-2. Però la motivació de l’equip local va anar decaient a mesura que anaven passant els minuts. Al segon parcial va ser més ajustat entre els dos equips, l’equip d’Olot lluitava per intentar atrapar als igualadins. I així ho van fer, Durant el tercer i el quart parcial, aprofitant la poca claredat i la falta de concentració, van començar a encertar de cara a porteria i van aconseguir guanyar el partit als igualadins.

Actualment l’equip absolut del waterpolo CNI, se situa setè en la classificació general per sota del Club Waterpolo Sant Adrià i per sobre del Club Waterpolo Figueres.

Equip absolut atenent a les ordres de M. Tolosa.

Parcials: 5-2, 2-2, 3-5, 1-4

Alineació CNI: D.Hontoria(porter), D.Pelejà, J.Burgues, K.Casado, J.Soler, Q.Vilarrubias(3) T.Malllofré(6), A.Boix, M.Badia(1), E.Noguera(1), X.Palomo(2), P.Gómez(porter) i com a entrenador M.Tolosa.

El pròxim partit serà dissabte 3 de març contra el Club Natació Caldes a les 18:00 h a la piscina de Caldes.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Activitats del cap de setmana

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Èxit rotund en el Campionat d'Espanya de llarga distància
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.