WaterpoloDerrota del waterpolo Igualada contra l’Olot

26/02/2018

El passat dissabte 24 de febrer els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar a la piscina de les comes contra el Club Natació Olot amb un resultat final d’11-13.

Les ganes amb què es va llençar l’Igualada a la piscina en un inici, van fer que al primer quart tinguessin un resultat al marcador de 5-2. Però la motivació de l’equip local va anar decaient a mesura que anaven passant els minuts. Al segon parcial va ser més ajustat entre els dos equips, l’equip d’Olot lluitava per intentar atrapar als igualadins. I així ho van fer, Durant el tercer i el quart parcial, aprofitant la poca claredat i la falta de concentració, van començar a encertar de cara a porteria i van aconseguir guanyar el partit als igualadins.

Actualment l’equip absolut del waterpolo CNI, se situa setè en la classificació general per sota del Club Waterpolo Sant Adrià i per sobre del Club Waterpolo Figueres.

Equip absolut atenent a les ordres de M. Tolosa.

Parcials: 5-2, 2-2, 3-5, 1-4

Alineació CNI: D.Hontoria(porter), D.Pelejà, J.Burgues, K.Casado, J.Soler, Q.Vilarrubias(3) T.Malllofré(6), A.Boix, M.Badia(1), E.Noguera(1), X.Palomo(2), P.Gómez(porter) i com a entrenador M.Tolosa.

El pròxim partit serà dissabte 3 de març contra el Club Natació Caldes a les 18:00 h a la piscina de Caldes.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.