NatacióDues nedadores del CNI al campionat de Catalunya Indoor de fons

16/01/2018

Aquest dissabte 13 de Gener dues nedadores del CN Igualada han participat en el campionat de Catalunya Indoor de fons que s’ha disputat a la seu del CN Sabadell conforma la 3a etapa de la Copa Catalana de Fons, la fase territorial per a poder participar en el Campionat d’Espanya.

Les nedadores del Club Natació Igualada que hi han participat són: Laura Rodríguez a la categoria Júnior i Janna Blaya a la categoria Infantil.

Janna Blaya damunt del podi a la dreta.

La Laura ha nedat la prova dels 3000 m. quedant en 7a posició amb un temps de 35’36’13 , mentre que la Janna ha nedat la prova dels 2000 m., obtenint la medalla de bronze amb un temps de 23’53’94

Les animem a seguir endavant per aconseguir els seus objectius. Enhorabona!

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.