WaterpoloEl C.N.I DE WP GUANYA A L’AUTÒNOMA

25/05/2019by admin

El passat dissabte 25 de juliol els waterpolistes de la categoria absoluta masculina “A” del Club Natació Igualada van jugar envers el Waterpolo Universitat Autònoma a la piscina de Les Comes.

Al primer parcial l’equip local va iniciar el partit amb una actitud positiva, fent pressió en defensa per complicar a l’Autònoma les jugades d’atac. A conseqüència, aquests van decidir buscar la falta per poder xutar directe a porteria des de fora.

Al segon quart tot i que els igualadins van fer ràpides jugades d’atac, no van aconseguir acabar-les amb gol. Fent que a la mitja part hi hagués un empat al marcador.

Durant el tercer i quart parcial van decidir jugar evitant fer falta a l’equip visitant i intentant prendre’ls-hi la pilota per poder marxar a la contra. Escoltant les ordes de l’entrenador M.Tolosa van treballar intensament tant en atac com en defensa, fins que finalment van aconseguir véncer amb un 13-7 a un gran equip rival que destaca per la veterania dels seus jugadors dins l’aigua.

Parcials : 4-2 , 1-3 , 1-1 , 7-1

Alineació CNI : D.Hontoria(porter), E.Noguera(3), A.Navarrete(2), J.Burgues, R.Calaf, J.Soler, Q.Vilarrubias, T.Mallofré(3), D.Pelejà(1), J.Martinez, I.Corral(3), A.Boix(1), P.Gómez(porter) i com a entrenador M.Tolosa.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.