NatacióEl Club Natació Igualada a la Copa Catalana Aleví

04/06/2018

El dissabte 2 de juny, el Club Natació Igualada va disputar la Copa Catalana Aleví a la piscina de Les Comes.

El CNI va ser l’encarregat d’organitzar la competició del grup D-Nord. Els equips que van participar van ser el C.N. Parets, el C.N. Cornellà, el C.N. Prat Llobregat, el C.N. Sant Sadurní, el C.N. Banyoles, el C.N. Esplugues, el C.N. Catalunya, l’A.E. Santa Eulàlia, el Manyanet C.N. i el Natació Joan Pelegrí.

Equip aleví a dalt del podi.

L’equip del CNI va estar format per la Jéssica, la Jana, la Noa, la Júlia, la Marta, la Martina, el Mikel, l’Aitor, el Miquel, l’Oriol i el Diego. Les proves que es van nedar van ser els 400m lliures, els 100m braça, els 100m esquena, els 100m lliures, els 200m estils, els 100m papallona i els relleus 8×50 lliures mixtes on els nostres nedadors es van imposar, guanyant la prova amb un temps de 4.04min.
La competició va acabar amb el triomf del CN Igualada (496 pts) seguit del CN Cornellà (460.5 pts) i 3r el CN Parets (393).

Bona tarda de competició, amb uns bons resultats en l’àmbit personal, fruit del treball realitzat durant tota la temporada. Ara queda seguir treballant de cara als pròxims Campionats de Catalunya que se celebraran a Reus del 29 de juny al 2 de juliol.

Enhorabona a tot l’equip!

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.