ExcursionismeEL CLUB NATACIÓ IGUALADA, A VILADRAU

06/07/2019

     El dissabte 6 de juliol va tenir lloc al poble de Viladrau la cursa “Trail Fonts del Montseny”.
L’Albert Bascompte, corredor de la secció de running del Club Natació Igualada, va participar en la modalitat de 9,5 km, La Pim-pam, amb un desnivell positiu de 310 metres. Una cursa amb bona organització i amb un bon ambient.
Ja només a la sortida entres al bosc i els 6 primers quilòmetres són bastant planers amb alguna baixada, passant per rieres, pistes i el riu, però els 3,5 últims són de pujada, en especial l’arribada a Viladrau, que tot són escales i fan que costi molt veure l’arribada.
L’Albert va fer un temps de 54′, quedant en la posició 30 de la general.

 

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.