ExcursionismeEL CN IGUALADA A LA ULTRA TRAIL VALLS D’ÀNEU (UTVA)

03/08/2019by admin

 

     La UTVA ja passa de les 10 edicions i els “ultreros” tenen programada fer-la com a mínim un cop al seu historial esportiu. Aquest any però la versió més alpina de les Ultras ha caigut del calendari com ja va fer al 2016 l’Emmona.

Preparar en condicions una ultra té uns costos elevats tant econòmics com personals i aquesta edició s’ha hagut de suspendre per manca de corredors que amb les seves inscripcions puguin sufragar el cost de la cursa. El fet de fer-la per aquestes dates quan tothom va carregat de km a les cames i a més essent una de les més dures del calendari català, fa tirar enrere a més d’un. És per això que només es va fer versió Trail de 48km, a part de les altres més assequibles.

     Aquest any vàren canviar el recorregut, ja que els darrers anys aprofitaven els avituallaments del segon parcial de la germana gran i si abans sortia del Port de la Bonaigua ara la sortida i arribada es va fer a Esterri d’Àneu. El recorregut era un pel més curt, 5km, però es compensava amb 500m de D+ de més. Els temps dels primers va ser semblant al recorregut anterior, els tres primers vàren baixar de les 7h. El corredor del CNI Àlvaro Fillat va poder disfrutar del recorregut fent crestes per damunt dels 2500m i acabar amb un temps d’11h 02’. L’Àlvaro, cada cop es va sentint més agust amb aquest tipus de curses alpines i veu més a prop fer el salt als psicològics 100km.

 

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.