Copa NadalEl CN IGUALADA CEL.LEBRA AMB ÈXIT LA 81ª COPA NADAL

El dia 26 de desembre, el CNI va cel.lebrar amb récord de participació (119 nedadors), la 81ª COPA NADAL, a les piscines del Molí Nou d’Igualada.
Aquesta activitat s’ha organitzat ininterrumpudament durant 81 anys pel CNI. Es tracta d’un esdeveniment esportiu no competitiu, on el triof és aconseguir fer 25m amb la temperatura de l’igua, aquest any a 8º.
A primera hora del matí es va disputar un partit de pilota Basca entre el CN IGUALADA i el CN BARCELONA, amb resultat molt ajustat a favor de l’equip barceloní.
Van assistir a l’acte, l’Alcalde Marc Castells, la Regidora d’Esports Patricia Illa, el Regidor de Cultura Pere Camps, els Regidors d’ERC Iolanda Gandia , Joan Valentí i Montserrat Argelich, el Regidor de Sostenibilitat i Mobilitat Miquel Vives de J x Igualada i Joaquim Roca d´Igualada Som-hi.
Amb la novetat que aquest any l’Alcalde i varis regidors , juntament amb el president del Club David Ramis, van voler participar de l’esdeveniment tirant-se també a l’aigua per nadar els 25m. compartint experiència amb la resta de nedadors, detall que va ser molt aplaudit per tots els assistents a l’acte.
Els participants, van rebre una bossa Munich, amb obsequi del patrocinador Xurreria Duna,i dels col.laboradors Aba Cicles i JM Caravaning.
A continuació es van sortejar lots de productes i menús gentilesa dels patrocinadors X.Duna, Farmàcia C. Casas, Munich, Cor Verd, i els col.laboradors Racó del Traginer, Àrea de Servei Jorba, Cervesa La Lenta, Exquisit, Alain Afflelou, Celler Fgueres i Jaume i Vicenç.
El Club agraeix la presència i participació a l’acte, dels patrocinadors, Comercial Godó, Servisimó i Assistencial Anoia , i al Frontennis Igualada per la seva col.laboració, així com a tots els assistents que cada any són més i esperem comptar amb tots vosaltres l’any que ve.
Guanyadors Categoria Masculina:
1- Marc Calzada Muñoz (11’32)
2- Àlex Varea Parra (11’90)
3- Mikel Pérez García (11’97)
Guanyadors Categoria Femenina:
1- Carla Perianes Ruiz (13’93)
2- Janna Blaya Corrons (14’06)
3- Marta Mateos Fonseca (14’84)
Premi als nedadors més joves: David Montero Simon i Isona Carné López, i reconeixement al nedador que ha participat durant més edicions ,Josep Pino Domingo.
Classificació relleus:
1er- Masculí: Miquel Gil, Mikel Pérez, Áitor Bustos, Diego Perdomo.
1er Femení: Carla Perianes, Aina Méndez, Janna Blaya, Inés Fernández.
2ºn Masculí: Toni Torelló, Andreu Bermejo, Albert Boix, Marçal Rodriguez.

2ºn Femení: Marta Mateos, Noa Otero, Itziar Valenzuela, Jessica Rodríguez.
3er Masculí: Jan Argelich, Pol Argelich, Oriol Alonso, Marc Teixé
3er Femení: Jana Carrero, Martina Olia, Mar Bustos, Nadia Benito.

 

 

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.