ExcursionismeEL CNI A L’ SKYRACE COMAPEDROSA

28/07/2019by admin

     Andorra ha tornat a ser l’epicentre mundial de les Sky Runners World Series, aquest cop a Arinsal. Amb 21 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.300 metres fins al cim més alt d’Andorra situat a 2.942 metres, el Comapedrosa. Recorregut corrioler, travessant crestes i pics d’alta muntanya. Aquesta modalitat de les curses de muntanya que cada vegada té més adeptes. Un d’ells va ser en Samuel Benito, corredor del CNI que s’hi va tornar a desplaçar. Aquest any no li va anar tant bé (5h 49′), però content per poder finalitzar la prova.
La sortida es va haver d’enderrerir per les baixes temperatures al cim. Gairebé 1.000 corredors entre les dues proves, una de 15km que t’estalviaves el Comapedrosa i l’altre de 21km que feia cim. El públic va gaudir en els punts més espectaculars del seu traçat del domini del català Jan Margarit que va guanyar la prova en la categoria masculina.

     La categoria femenina va estar dominada per la corredora anoienca Sheila Avilés. Amb aquesta victòria i després de les aconseguides en les últimes setmanes a la Epic Trail de la Vall de Boí, i a Livigno SkyMarathon, es col•loca com a líder de la Copa del Món de les SkyRunner® World Series.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.