ExcursionismeEl CNI a la vertical d’Arp

02/07/2018

Aquest cap de setmana es va celebrar la vuitena edició de la Vertical Arp. Aquesta era l’última cursa vertical del Circuit Fer d’aquest any. El recorregut és d’uns 6,0 km i 1.000 m de desnivell positiu, sortint des de Sorribes de la Vansa i arribant al refugi d’Arp. La cursa transcorre per zones de gran interès paisatgístic. El guanyador va ser Marc Alonso amb 51’22” i en dones l’Imma Parrilla amb 1h 03′ 28”. El corredor del C.N.I. Josep M. Moreno va fer una bona cursa entrant en la posició 36 de la general i 11è de categoria.

Josep Mª Moreno, corredor del CNI.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.