NatacióEL CNI ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTILS D’ESTIU

07/07/2019by admin

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a les instal•lacions de l’Anella Mediterrània de Tarragona el Campionat de Catalunya Infantil d’estiu que organitza la Federació Catalana de Natació. El Club Natació Igualada hi ha estat representat per quatre nedadors amb molt bons resultats obtinguts per a tots ells.
La competició estava organitzada en tres dies, amb jornada de sèries eliminatòries durant el matí i amb les finals per les tardes, on entraven els 10 millors nedadors de cada prova. Els nostres nedadors han aconseguit entrar en un total de 17 finals de les 24 possibles, on destaquem les dues medalles aconseguides per Mikel Pérez, amb un segon i tercer lloc en 200m i 50m esquena, i la medalla aconseguida per Miquel Gil en la prova dels 50m lliures. El Miquel també va estar apunt de guanyar la medalla en la prova dels 100m lliures, però al final per unes centèsimes s’ha hagut de conformar amb la quarta posició.
També cal destacar l’actuació d’Aitor Bustos amb 2 diplomes en les proves de 400m i 800m lliures i la final aconseguida en els 100m papallona, on es va quedar a centèsimes d’aconseguir la mínima per el Campionat d’Espanya.
Per acabar, la nedadora Carla Perianes va quedar també molt a prop d’aconseguir medalles en les proves de 100m papallona i 200m estils, amb una quarta i sisena posició molt treballades i la participació en les finals també en les proves de 50m papallona, els 100m esquena i els 100m lliures.
Amb les marques aconseguides en aquests campionats, entre tots 4 nedadors acumulen un total de 13 mínimes per participar en el Campionat d’Espanya Infantil que es celebrarà a Barcelona els propers 27, 28, 29 i 30 de Juliol. Amb aquest campionat, l’equip infantil tancarà una gran temporada, on s’han aconseguit superar els objectius marcats a principi de temporada.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.