NatacióEL CNI ÉS REBUT A L’AJUNTAMENT, PELS BONS RESULTATS ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

El passat dilluns 23 de desembre els nedadors del Club Natació Igualada van ser rebuts a l’Ajuntament d’Igualada pel Sr. Marc Castells, alcalde de la ciutat, i la regidora de Promoció de la Ciutat i Esports Patricia Illa. En aquesta visita les autoritats van felicitar als nedadors del Club Natació Igualada pels bons resultats i les medalles obtingudes als Campionats de Catalunya d’hivern celebrats a Barcelona.

El Sr. Alcalde va donar un missatge d’ànims als nedadors per tal que continuïn entrenant amb la mateixa intensitat i motivació que els ha dut a aquest punt, i per que dia a dia vagin millorant els seus resultats. Per part del Club Natació Igualada, el nedador Mikel Pérez va llegir un escrit resumint els bons resultats i guardons obtinguts als Campionats de Catalunya d’hivern, on també demanava més espai a la piscina per a realitzar entrenament de qualitat per tal de millorar els resultats dels propers campionats.

Des del Club Natació Igualada volem agrair la recepció per part del Sr. Alcalde i Regidora a l’Ajuntament d’Igualada, i volem unir-nos en la felicitació als nostres nedadors que sabem que ho donen tot pel Club. Tots som CNI.

 

 

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.