NatacióEl CNI participa al circuit català de trofeus

05/11/2017

El passat 28 d’octubre es va celebrar el Trofeu Alejandro Lopez a les instal·lacions del club natació Sant Andreu, dins el circuit català de trofeus que organitza la FCN en categoria Absoluta. El CNI va estar representat per Janna Blaya, Laura Rodríguez i Alex Varea.

Janna i Laura van nedar la prova de 400m lliures i Alex va nedar les proves de 100m papallona, ​​100m braça i 100m lliures, classificant-se per nedar a la tarda a les finals de 100 papallona i 100 m braça on va aconseguir la 3a posició.

Aquest 4 de novembre es va celebrar la segona prova del circuit a les instal·lacions del Club Natació Minorisa, el trofeu Felix Serra on van participar la Laura i Alex.

Laura va nedar les proves de 200m lliures i els 800m lliures on es va alçar amb la 7a posició i Alex va nedar les proves de 50m braça, 50m lliures, 50m papallona, ​​200m estils i 200m braça,

Aconseguint la 3a posició en els 50m braça i la 5a posició en els 200m braça.

Bon inici de temporada per aquests nedadors, que tenen molt clar els seus objectius.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.