ClubEl CNI presenta Marc Tolosa com a nou director esportiu

24/11/2017by admin

La junta del Club Natació Igualada presenta Marc Tolosa com a nova incorporació perquè exerceixi de director esportiu, un càrrec de nova creació, que coordinarà l’àrea esportiva de les dues seccions d’aigua.

A la dreta David Ramis, president del CNI donant-se la mà amb el nou director esportiu, Marc Tolosa


Des del club confiem plenament en la tasca que realitzen els nostres entrenadors i tècnics esportius, per això creiem convenient la figura d’aquest director, que donarà ple suport i assessorament esportiu a les seccions de natació i waterpolo.

Tolosa ja va estar vinculat al nostre club amb anterioritat, primer com a esportista i més endavant com a entrenador de waterpolo. Ara tornarà al club com a director esportiu, una posició que ha agafat amb moltes ganes i il·lusió. Volem desitjar molta sort al Marc Tolosa en la seva nova etapa.

El seu primer gran repte consistirà en agafar el relleu d’Albert Torras com a entrenador de l’equip d’absoluts de waterpolo. Torras ha decidit cessar com a entrenador després d’haver estat durant nou anys al capdavant del waterpolo al CNI.  Volem destacar i agrair la gran tasca i l’esforç realitzat durant tots aquests anys al capdavant del waterpolo, representant al CNI.  Sempre tindrà les portes obertes al club.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Activitats del cap de setmana

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
El waterpolo Igualada perd contra l’Olot
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.