WaterpoloEl Picornell derrota al waterpolo Igualada

12/02/2018by admin

El passat dissabte 10 de febrer, els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van perdre contra el Club Esportiu Picornell a la piscina municipal de les Comes amb un resultat final de 8-9.

Equip absolut atenent a les ordres de l’entrenador Marc Tolosa

Des d’un inici, el partit va transcórrer de forma molt igualada de cara al marcador per part dels dos equips. Al segon període, l’arbitratge va decidir expulsar al boia de l’alineació del CNI E. Noguera per un suposat mal comportament dins l’aigua. L’entrenador M. Tolosa va haver de reordenar tot l’equip a falta del boia, aquesta expulsió va donar avantatge a l’equip rival, el qual va saber aprofitar per guanyar el partit. Les decisions arbitrals a favor de l’equip visitant, van influir completament en el joc i al resultat final.

Parcials: 3-2, 2-3, 1-3, 2-1

Alineació CNI: E. Noguera(3), D. Pelejà, A. López, R. Calaf(1), J. Soler, P. Perez, T. Mallofré(1), K. Casado, M. Badia, A. Boix(1), X. Palomo(1), P. Gomez(porter) i com a entrenador M. Tolosa.

El pròxim partit serà dissabte 17 de febrer a les 16.15 h contra el Club Waterpolo Sant Adrià B al seu complex esportiu.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Convocatòria de l’Assemblea General Ordinària de Socis

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Cap de setmana de competicions per al CNI
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.