WaterpoloEl waterpolo acaba la temporada amb victòria

14/05/2018by admin

El passat dissabte 12 de maig els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del C.N. Igualada van jugar l’últim partit de temporada contra el C.N. Olot a la piscina municipal de les Comes.

En el primer quart els igualadins van iniciar el partit fent un bon treball de “pressing” a l’equip rival en defensa acompanyat per jugades d’atac acabades en gol. En aquest parcial, l’equip local es va posar per sobre en el marcador amb un 4-2.

Equip absolut després del partit.

El primer parcial va obligar a l’equip visitant treballar fort en atac i defensa per intentar atrapar als igualadins que seguien amb la mateixa tònica manada per l’entrenador. Finalitzant així el segon quart amb un 8-6.

En el tercer i quart període M.Tolosa i D.Ramis van parlar amb els seus jugadors fent que treballessin de forma correcta i fent així que durant les dues últimes parts es posessin en una clara avantatge en el marcador. Els waterpolistes del C.N. Olot cada cop veien més lluny la victòria i s’anaven desanimant fins que finalment la victòria va ser per als AIGUALITS tot i haver hagut diverses injustícies xiulades segons el criteri de l’arbitratge. Cal destacar la gran participació per part del públic igualadí.

Parcials: 4-2, 4-4, 2-2, 5-3
Alineació CNI: D.Hontoria(porter), E.Noguera(2), D.Pelejà(1), J.Burgues, R.Calaf, J.Soler, Q.Vilarrubias(3), T.Mallofré(2), D.Sánchez(4), M.Badia(1), A.Boix, X.Palomo(2), P.Gómez(porter) i com a entrenador M.Tolosa.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Activitats del cap de setmana

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Els nedadors del CNI participen a la Copa Delegacions
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.