WaterpoloEl waterpolo acaba la temporada amb victòria

14/05/2018

El passat dissabte 12 de maig els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del C.N. Igualada van jugar l’últim partit de temporada contra el C.N. Olot a la piscina municipal de les Comes.

En el primer quart els igualadins van iniciar el partit fent un bon treball de “pressing” a l’equip rival en defensa acompanyat per jugades d’atac acabades en gol. En aquest parcial, l’equip local es va posar per sobre en el marcador amb un 4-2.

Equip absolut després del partit.

El primer parcial va obligar a l’equip visitant treballar fort en atac i defensa per intentar atrapar als igualadins que seguien amb la mateixa tònica manada per l’entrenador. Finalitzant així el segon quart amb un 8-6.

En el tercer i quart període M.Tolosa i D.Ramis van parlar amb els seus jugadors fent que treballessin de forma correcta i fent així que durant les dues últimes parts es posessin en una clara avantatge en el marcador. Els waterpolistes del C.N. Olot cada cop veien més lluny la victòria i s’anaven desanimant fins que finalment la victòria va ser per als AIGUALITS tot i haver hagut diverses injustícies xiulades segons el criteri de l’arbitratge. Cal destacar la gran participació per part del públic igualadí.

Parcials: 4-2, 4-4, 2-2, 5-3
Alineació CNI: D.Hontoria(porter), E.Noguera(2), D.Pelejà(1), J.Burgues, R.Calaf, J.Soler, Q.Vilarrubias(3), T.Mallofré(2), D.Sánchez(4), M.Badia(1), A.Boix, X.Palomo(2), P.Gómez(porter) i com a entrenador M.Tolosa.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.