WaterpoloEl Waterpolo CNI empata envers el Picornell

05/12/2018by admin

El passat dissabte dia 1 de desembre els waterpolistes de la categoria absoluta-A del Club Natació Igualada van jugar envers el Club Esportiu Picornell.

Els igualadins tenien l’objectiu d’endur-se la victòria cap a casa. Un cop l’equip es va llençar a l’aigua les jugades eren de poca intensitat per part de tot l’equip, només L.García va aconseguir acabar dues jugades amb gol. En el segon quart el partit continuava amb poca claredat a l’hora de realitzar les jugades, la defensa era fluixa i en l’atac no hi havia seguretat per acabar-les correctament. En el tercer i quart parcial el marcador va augmentar en xifres però seguia en empat entre els dos equips. El partit continuava amb la mateixa monotonia finalitzant així amb un resultat final de 10-10.

Parcials : 2-4 , 2-2 , 4-3 , 2-1

Alineació CNI : D.Hontoria(porter), E.Noguera(3), A.Navarrete(1), J.Burgues, R.Calaf, J.Soler, L.García(5), T.Mallofré, D.Pelejà, Q.Vilarrubias, A.Boix, X.Palomo, P.Gómez(porter) i com a entrenador M.Tolosa.

El passat divendres 30 de novembre, a l’entrenament dels absoluts es va rebre la sorpresa de quatre noies de l’equip valencià Godella de waterpolo amb les quals es va poder entrenar conjuntament, fent així un entrenament diferent i divertit.

Foto final de l’entrenament amb les jugadores del Godella

El proper partit serà el dissabte 15 de desembre a la piscina de les Comes a les 19:45h envers el Club Natació Sant Feliu.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.