WaterpoloEl waterpolo CNI perd envers el Mataró

29/12/2017

El passat dissabte 23 de desembre els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van perdre contra el Club Natació Mataró amb un resultat final de 18 – 8.

Roger Calaf, un dels jugadors de l’equip absolut

Va ser un partit on els igualadins van treballar de forma correcte a dins l’aigua, però no va ser suficient per derrotar a l’equip de Mataró. Al segon i quart període l’equip igualadí va poder escurçar distància contra l’equip rival, però no van poder igualar-se ja que el Mataró va demostrar en tot moment la seva clara superioritat. L’entrenador M.Tolosa va fer molts canvis, deixant que tots els jugadors tinguessin minuts de joc a dins l’aigua.

Parcials: 6-1, 5-3, 2-0, 5-4

Alineació CNI: R.Sarlè(porter), E.Noguera(4), A.Boix, J.Burgues, R.Calaf, J.Soler, Q.Vilarrubias, T.Mallofré(2), D.Sànchez(1), X.Sànchez(1), C.Galan, P.Perez, P.Gomez(porter) i com a entrenador M.Tolosa.

El pròxim partit serà el dia 13 de Gener a la piscina de Les Comes contra l’Autònoma a les 19:45h .

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.