WaterpoloEl WATERPOLO IGUALADA PERD ENVERS EL PICORNELL

04/05/2019by admin

     El passat dissabte 4 de maig els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar envers el C.E.Picornell a la piscina de Les Comes amb un resultat final de 6-8.

     Al primer parcial l’equip igualadí va iniciar amb actitud i atent a les jugades en defensa per poder recuperar la pilota i marxar ràpid a la contra. Però en atac les jugades eren precipitades, el parcial va finalitzar amb un 2-3. Al segon quart l’equip local treballava fent alta pressió en defensa i va aconseguir recuperar la pilota en diverses ocasions i evitar el gol de l’equip visitant, però en atac els nervis i les jugades ràpides no deixaven als igualadins acabar les jugades amb gol.

En el tercer i quart parcial les decisions arbitrals van ser claus per als jugadors ja que cada vegada hi havia mes emoció i més tensió en el joc i l’equip del C.N.Igualada no aconseguia fer que les jugades d’home de més i d’atac, acabessin amb gol. Així doncs, el partit va finalitzar amb un 6 a 8 a favor del C.E.Picornell .

Parcials : 2-3, 1-2, 3-1, 0-2

Alineació CNI : D.Hontoria(porter), E.Noguera(2), A.Navarrete, J.Burgues, D.Pelejà, J.Soler, L.García(3), T.Mallofré, D.Sanchez, Q.Vilarrubias(1), J.Martinez, J.Secanell, P.Gomez (porter) i com a entrenador D.Ramis.

El pròxim partit serà dissabte 18 de maig envers el C.E.Picornell a les Piscines Bernat Picornell.

 

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.