WaterpoloEL WATERPOLO TORNA A LES COMES

El passat mes de febrer, la Federació Catalana de Natació va convocar a tots els equips catalans a una reunió informativa sobre la represa i el nou format de les competicions de waterpolo catalanes, ja que havien quedat suspeses des de l’octubre passat a causa de la pandèmia. Aprovada la nova normativa pel PROCICAT i amb la relaxació de les restriccions, les tres categories: Infantils, cadets i absoluts han pogut tornar a la competició.

 

La categoria Cadet ha sigut la primera a participar, disputant una jornada a doble partit a la piscina del Rubí. Primer contra el CN Sabadell i després contra el CN Rubí. Encara que cap dels dos enfrontaments acabés en victòria a favor de l’Igualada, va quedar demostrat l’esforç, el sacrifici i el compromís dels jugadors.

 

En la categoria Infantil no hi ha hagut la mateixa sort de poder jugar, ja que la jornada programada per disputar-se el cap de setmana 13 i 14 de març va haver de ser suspesa a l’últim moment per un positiu a l’equip rival. Tot i això, la jornada ha estat posposada per poder jugar-se en les pròximes setmanes.

 

Pel que fa al passat cap de setmana, va ser el torn de l’equip absolut, jugant a casa contra l’AE Santa Eulàlia. Els homes del Nelson Riera, van donar-ho tot dintre l’aigua encara que tampoc van poder assaborir la tornada a la competició amb una victòria, tot i que van oferir espectacle amb un recital de gols.

 

Des de l’entitat celebrem les noves incorporacions a l’equip absolut i aplaudim el compromís de tots els nostres esportistes que, tot i les reduccions horàries d’entrenament i d’aforament a causa de la situació, no han tirat la tovallola i segueixen donant tot el seu potencial a la competició.

 

Voldríem agrair l’assistència al partit de dissabte a la regidora d’ensenyament i d’esports d’Igualada, la senyora Patricia Illa. Creiem essencial el seu suport en un esport com el waterpolo, perquè pugui consolidar-se com un més dels esports propis de la nostra ciutat.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.