NatacióEls benjamins del CNI neden a Igualada

20/11/2017

Aquest dissabte dia 18 de novembre, s´ha nedat la 2ª jornada de lliga benjamina a la piscina de Les Comes, on han participat el C.N.Sitges, C.N.Vallirana, C.N.Vilafranca, C.N.Sant Sadurní, C.N.Esplugues, C.N.Molins de Rei i el Club Natació Igualada.

L’equip del CNI estava compost per: Nadia Benito, Laia Carné, Olivia Guzowska, Martina Llorach, Ariadna Navarro, Itziar Valenzuela, Albert Cano, Guiu Egea, Joan Enrich, Jan Jardí, Jan Navarro i Pavel Odainic.

A l’inici de la sessió van participar els mes petits de cada club, els pre-benjamins. Nens nascuts entre el 2009 i el 2010, que van nedar les proves de 25m. lliures i 25m. papallona. Desprès van continuar les proves de 100m. esquena i 50m. papallona els nedadors de 2008 i els 100m. papallona els nens de 2007. Per finalitzar la competició, l’última prova van ser els relleus de 4x50m. lliures. femení i masculí.

Bons resultats dels esportistes del CNI. Un equip benjamí amb potencial i ganes de fer-ho molt bé aquesta temporada.

Ànims nen@s!!!

T’AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.
La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l’informació més rellevant.