WaterpoloEls menuts del waterpolo visiten la piscina del Club Natació Caldes

29/11/2018by admin

El passat diumenge 25 de novembre l’equip de waterpolo infantil mixt va visitar la piscina del Club Natació Caldes per tal de disputar la 3a jornada de lliga catalana infantil. El resultat final va ser de 17 a 2.

L’equip visitant va començar ben concentrat però durant els dos primers parcials els montbuiencs van aconseguir robar moltes pilotes en defensa i això va dificultar les coses als igualadins. Tot i això, els anoiencs no van abaixar els braços i al tercer parcial van obtenir un meritori parcial (1-1) encara que la diferència de gols ja era massa gran per intentar la remuntada.

El quart i cinquè parcial es van jugar molt bé en defensa i també es va aconseguir anotar més gols, tot i que a causa de la diferència total de gols, que ja era superior a 15, no han pujat al marcador. Durant l’últim parcial els entrenadors van fer diversos canvis per tal de donar minuts a tots els jugadors per igual.

S’ha de felicitar a tots els jugadors per l’esforç als entrenaments i el partit i per no rendir-se en cap moment a pesar del resultat.


El pròxim partit serà diumenge 2 de desembre a les 9 del matí a la piscina de Les Comes contra l’Associació Esportiva Santa Eulàlia.

Alineació: P. Pons, P. Garcia, I. Fernàndez, U. Muñoz, T. Vives, P. Jiménez, O. Càlichs, O. Samsó, F. Angullo, M. Armenteras, I. Ortega, J. Armenteras, G. Garcia i M. Vivó i com a entrenadors Javi Martínez i Eloi Noguera.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.