NatacióEls nedadors del CNI participen a la Copa Delegacions

14/05/2018

Nedadors del club natació igualada van competir aquest cap de setmana a Molins de Rei. El dissabte 12 de maig, en sessions de matí i tarda, els nedadors infantils i júniors del Club Natació Igualada: la Janna, l’Aina, i l’Andreu (categoria infantil) i la Laura, el Xavi, el Marçal, l’Àlex, el Nil i el Jaume (categoria junior), van competir a la Copa Delegacions organitzada per la F.C.N. Ho van fer formant part de la delegació de la Catalunya Central que estava composta pel C.N. Minorisa, C.N. Berga Resort, C.N. Sallent, C.N. Navàs, C.N. Berga Tossalet i el C.N. Igualada. La resta de delegacions van ser Baix Llobregat, Vallès, Lleida i Tarragona.

Esportistes participants a la copa

El diumenge 13 al matí, va ser el torn dels benjamins i alevins. Els nedadors seleccionats van ser la Itziar, la Nadia, l’Arianda, el Jan J., el Guiu, el Joan, el Jan N. i el Pavel (categoria benjamina) i l’Aitor, el Miquel, el Mikel i el Diego (categoria aleví). En aquesta jornada a més de les delegacions del dia anterior es va unir la de Girosona.

Va ser un cap de setmana on l’objectiu era el de compartir i competir al costat de nedadors d’altres clubs. Per a alguns era la primera vegada i l’experiència va ser positiva.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.