NatacióEls nedadors del CNI participen a la Copa Delegacions

14/05/2018by admin

Nedadors del club natació igualada van competir aquest cap de setmana a Molins de Rei. El dissabte 12 de maig, en sessions de matí i tarda, els nedadors infantils i júniors del Club Natació Igualada: la Janna, l’Aina, i l’Andreu (categoria infantil) i la Laura, el Xavi, el Marçal, l’Àlex, el Nil i el Jaume (categoria junior), van competir a la Copa Delegacions organitzada per la F.C.N. Ho van fer formant part de la delegació de la Catalunya Central que estava composta pel C.N. Minorisa, C.N. Berga Resort, C.N. Sallent, C.N. Navàs, C.N. Berga Tossalet i el C.N. Igualada. La resta de delegacions van ser Baix Llobregat, Vallès, Lleida i Tarragona.

Esportistes participants a la copa

El diumenge 13 al matí, va ser el torn dels benjamins i alevins. Els nedadors seleccionats van ser la Itziar, la Nadia, l’Arianda, el Jan J., el Guiu, el Joan, el Jan N. i el Pavel (categoria benjamina) i l’Aitor, el Miquel, el Mikel i el Diego (categoria aleví). En aquesta jornada a més de les delegacions del dia anterior es va unir la de Girosona.

Va ser un cap de setmana on l’objectiu era el de compartir i competir al costat de nedadors d’altres clubs. Per a alguns era la primera vegada i l’experiència va ser positiva.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
El waterpolo acaba la temporada amb victòria

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
El CNI competeix a Esplugues
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.