WaterpoloEls waterpolistes igualadins empaten envers el Figueres

14/03/2018by admin

El passat dissabte 10 de març els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar contra el Club Waterpolo Figueres. Amb un resultat final de 15 – 15.

El porter D. Hontoria escalfant abans del partit

Des d’un inici, l’equip de Figueres va començar fent molta pressió a l’equip visitant fent que els fos més difícil marcar. Però a mesura que anava evolucionant el partit, la situació va donar un tomb. Els igualadins van començar a treballar amb una bona defensa en pressió fins a arribar al final del partit amb un empat de 15 – 15 al marcador. En aquest partit, es va aprofitar per fer molts canvis a la banqueta i sobretot, per fer que els jugadors més novells tinguessin més minuts dins l’aigua.

Aquest partit tanca la primera fase de la lliga on l’equip igualadí ha finalitzat 7è a la classificació general per sota el CN Sant Adrià B i per sobre del Club Waterpolo Figueres. La propera setmana, arrancarà la segona fase, on hi hauran partits durs, però l’equip entrenarà fort per poder enfrontar-se als altres equips i intentar guanyar-los.

Alineació CNI: D. Hontoria(porter), E. Noguera, D. Pelejà, P. Perez, A. Boix, T. Mallofré, M. Badia, A. Lopez, K. Casado, X. Palomo, C. Galan, J. Soler, P. Gòmez (porter) i com a entrenador M. Tolosa.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Activitats del cap de setmana

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Activitats del cap de setmana
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.