WaterpoloEls waterpolistes igualadins empaten envers el Figueres

14/03/2018

El passat dissabte 10 de març els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar contra el Club Waterpolo Figueres. Amb un resultat final de 15 – 15.

El porter D. Hontoria escalfant abans del partit

Des d’un inici, l’equip de Figueres va començar fent molta pressió a l’equip visitant fent que els fos més difícil marcar. Però a mesura que anava evolucionant el partit, la situació va donar un tomb. Els igualadins van començar a treballar amb una bona defensa en pressió fins a arribar al final del partit amb un empat de 15 – 15 al marcador. En aquest partit, es va aprofitar per fer molts canvis a la banqueta i sobretot, per fer que els jugadors més novells tinguessin més minuts dins l’aigua.

Aquest partit tanca la primera fase de la lliga on l’equip igualadí ha finalitzat 7è a la classificació general per sota el CN Sant Adrià B i per sobre del Club Waterpolo Figueres. La propera setmana, arrancarà la segona fase, on hi hauran partits durs, però l’equip entrenarà fort per poder enfrontar-se als altres equips i intentar guanyar-los.

Alineació CNI: D. Hontoria(porter), E. Noguera, D. Pelejà, P. Perez, A. Boix, T. Mallofré, M. Badia, A. Lopez, K. Casado, X. Palomo, C. Galan, J. Soler, P. Gòmez (porter) i com a entrenador M. Tolosa.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.