WaterpoloEmpat dels igualadins envers el Sant Adrià B

19/02/2018

El passat dissabte 17 de febrer els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar contra l’equip de Sant Adrià B amb un resultat final de 8 – 8.

Al primer quart, l’equip igualadí va saltar a l’aigua de forma segura. El bon treball en defensa va fer que l’equip de Sant Adrià hagués de finalitzar les jugades des de fora, des dels 5 metres. Però en canvi, en atac, els nostres jugadors no sentien les mateixes sensacions, ja que els costava molt acabar les jugades. Aquesta situació es va produir durant tot el partit, fent que no fos un joc de gaire intensitat. Minuts abans d’acabar el partit, l’àrbitre va xiular una expulsió en contra de l’equip del CNI, facilitant així que l’equip local marquès  un gol i el partit quedés amb un empat final de 8 – 8 al marcador i fent que l’ Igualada perdés l’oportunitat de guanyar el partit.

Jugadors preparats a punt de començar la part.

Parcials : 1-1, 0-2, 4-2, 3-3
Alineació CNI : D.Hontoria(porter), E.Noguera(1), A.Boix, J.Burgues(1), K.Casado, J.Soler, Q.Vilarrubias, T.Mallofré, P.Perez, M.Badia, D.Pelejà(2), X.Plomo(4), P.Gomez(porter) i com a entrenador M.Tolosa

El pròxim partit serà dissabte 24 a la piscina municipal de Les Comes contra el Club Natació Olot a les 19:45 h

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.