PatrocinadorsFARMÀCIA CRISTINA CASAS, NOU PATROCINADOR OR DEL CLUB

05/03/2019

El Club Natació Igualada i la Farmàcia Cristina Casas han arribat a un acord pel qual la farmàcia igualadina patrocinarà al club en qualitat de patrocinador d’or durant aquesta temporada, podent ampliar-se l’acord en futures ocasions. El conveni de col·laboració ha estat signat a la mateixa farmàcia i ha comptat amb la presència del president del club, David Ramis, i de la Cristina Casas, propietaria de l’establiment.

L’acord contempla una aportació econòmica i d’assessoria nutricional de la farmàcia en concepte d’esponsorització i patrocini. Entre altres contraprestacions, el conveni preveu la presència del logotip de la Farmàcia Cristina Casas a la piscina de Les Comes, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara presència en la pàgina web i les diferents xarxes socials del club.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.