NatacióFESTA FINAL TEMPORADA DE NATACIÓ

16/06/2019

     El passat 16 de juny el Club Natació Igualada va celebrar a la piscina del Molí Nou la festa de final de temporada 2018/19 de la secció de Natació. A les 11 del matí es van reunir els nedadors del Club Natació Igualada i les seva famílies a la piscina descoberta del Molí Nou per poder gaudir de la festa de cloenda. Els entrenadors van organitzar uns relleus mixtes de nedadors i pares de 8X25. Tot seguit es va realitzar una altra competició, relleus 8X25 pares contra fills, on els nedadors nedaven estil propi, i els seus pares nedaven crol. En acabar els relleus, els assistents van tenir temps lliure per a poder gaudir de la piscina i les seves instal·lacions en família. Finalment, per acabar el fantàstic dia de reunió, tant els nedadors del Club Natació Igualada com els seus familiars van disfrutar d’un magnífic pica-pica.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.