WaterpoloInici a la lliga amb victòria

17/10/2018by admin

El passat dissabte 13 d’octubre els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del Club Natació Igualada van iniciar la temporada 2018-19  jugant a la piscina de Les Comes envers el Club Natació Caldes amb un resultat final de 15-3.

En el primer quart el partit es va iniciar de forma molt ajustada. Tant el Caldes com l’Igualada treballaven en atac i defensa però els igualadins tot i això, van poder marcar dos gols i acabar sent superiors en el marcador amb un 2-0 tot i haver desaprofitat un penal, aturat pel porter visitant.

En el segon quart el partit seguia molt ajustat i l’equip local defensava fent pressió contínua però les jugades d’atac no aconseguien acabar en forma de gol. En canvi, en aquest parcial els visitants van estar més encertats en l’atac i es van acostar en el marcador, acabant amb un 3-2.

En el tercer parcial el Caldes va afluixar en defensa i l’equip local va aprofitar la situació per créixer dins l’aigua i marcar, posicionant-se amb una clar avantatge respecte a els visitants amb un 8-3.

En l’últim quart els nervis podien amb l’equip del Caldes fent que tant la defensa com l’atac fallés i en la inversa l’Igualada encara era més encertat fins al xiulet final on el partit va finalitzar amb una clara victòria del C.N.I per 15 a 3.

En aquest partit van debutar en Luca García i l’Alberto Navarrete com a nous membres de l’equip que de ben segur ajudaran a aconseguir els objectius proposats per a aquesta temporada.

Parcials: 2-0 , 1-2 , 5-1 , 7-0

Alineació CNI: D. Hontoria (porter), E.Noguera(3), A. Navarrete(3), J. Burgues(2), R. Calaf, L. García(4), T. Mallofré, D. Sánchez(1), Q. Vilarrubias, D. Pelejà(1), X. Palomo(1), P. Gómez (porter) i com a entrenador Marc Tolosa.

El pròxim partit serà dissabte 20 d’octubre a les 19:30 contra el Club Waterpolo Figueres a Figueres.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.