NatacióJanna Blaya al Campionat d’Espanya Infantil

30/03/2018

Des del 25 al 28 de Març, s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Infantil al complex esportiu Rias do Sur a Pontevedra.

La Janna ha nedat les proves de 800 m lliures on ha aconseguit la 13a posició amb un temps de 9:25:32, els 400 m lliures on s’ha classificat per nedar la final B, sent finalment 6a (16a posició de la general) amb un temps de 4:37:65 i els 400 m estils, entrant a la final B i sent  (14a posició a la general) amb un temps de 5:15:19.

La Janna posant davant la imatge dels campionats

Han estat uns bons campionats, on s’ha aconseguit estar a dalt amb els millors, nedant dues finals i una molt bona posició en els 800 m. A més a més els temps s’han mantingut. Ara toca seguir treballant i entrenant al màxim per als pròxims campionats, tant l’autonòmic català, com l’estatal que es farà a Madrid al mes de juliol. Enhorabona Janna!

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.