NatacióJanna Blaya del CNI al Campionat d’Europa d’aigües obertes a Malta

17/07/2018

Des del 13 fins al 15 de juliol, es va dur a terme el Campionat d’Europa Júnior –Infantil d’Aigües Obertes al circuit de Marsamxetto Harbour, a la localitat de Velletta (Malta). La nedadora del C.N. Igualada, Janna Blaya, hi ha participat seleccionada per la Real Federació Espanyola de Natació. La Janna va participar divendres a la prova de 5 km, quedant la primera nedadora espanyola i 10ª de la general amb un temps de 1:02:12. També va estar seleccionada per nedar el relleu de 4×1250 metres mixtes que s’havien de nedar el diumenge dia 15, però finalment es va suspendre per les males condicions climatològiques de vent i molt onatge.

La nedadora Janna Blaya

Cal destacar el fet d’haver sigut la primera espanyola de la seva categoria. S’ha guanyat el pas directe per a participar en el Mundial d’Aigües Obertes que se celebrarà a Eliat (Israel) del 7 al 9 de setembre.

L’enhorabona per l’èxit obtingut fruit de l’esforç i la constància diària i agrair també a la seva entrenadora Mar Mirabete, per saber transmetre-li els valors necessaris per aconseguir aquests resultats.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.