NatacióJanna Blaya del CNI al Campionat d’Europa d’aigües obertes a Malta

17/07/2018by admin

Des del 13 fins al 15 de juliol, es va dur a terme el Campionat d’Europa Júnior –Infantil d’Aigües Obertes al circuit de Marsamxetto Harbour, a la localitat de Velletta (Malta). La nedadora del C.N. Igualada, Janna Blaya, hi ha participat seleccionada per la Real Federació Espanyola de Natació. La Janna va participar divendres a la prova de 5 km, quedant la primera nedadora espanyola i 10ª de la general amb un temps de 1:02:12. També va estar seleccionada per nedar el relleu de 4×1250 metres mixtes que s’havien de nedar el diumenge dia 15, però finalment es va suspendre per les males condicions climatològiques de vent i molt onatge.

La nedadora Janna Blaya

Cal destacar el fet d’haver sigut la primera espanyola de la seva categoria. S’ha guanyat el pas directe per a participar en el Mundial d’Aigües Obertes que se celebrarà a Eliat (Israel) del 7 al 9 de setembre.

L’enhorabona per l’èxit obtingut fruit de l’esforç i la constància diària i agrair també a la seva entrenadora Mar Mirabete, per saber transmetre-li els valors necessaris per aconseguir aquests resultats.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
La Laura i l'Alex al Campionat d'Espanya a Sevilla

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
El CNI al "Nedador Complet" de Sitges
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.